

Pop-Up Wedding Day Schedule

Group 1: 10:00 AM

- 9:45 AM: Couple and guests arrive
- 10:00 AM: Ceremony begins (25 minutes)
- 10:25 AM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 10:50 AM: Photography session continues (portraits, etc.)
- 11:15 AM: Photography ends

Group 2: 11:30 AM

- 11:15 AM: Couple and guests arrive
- 11:30 AM: Ceremony begins (25 minutes)
- 11:55 AM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 12:20 PM: Photography session continues
- 12:45 PM: Photography ends

Group 3: 1:00 PM

- 12:45 PM: Couple and guests arrive
- 1:00 PM: Ceremony begins (25 minutes)
- 1:25 PM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 1:50 PM: Photography session continues
- 2:15 PM: Photography ends

Group 4: 2:30 PM

- 2:15 PM: Couple and guests arrive
- 2:30 PM: Ceremony begins (25 minutes)
- 2:55 PM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 3:20 PM: Photography session continues
- 3:45 PM: Photography ends

Group 5: 4:00 PM

- 3:45 PM: Couple and guests arrive
- 4:00 PM: Ceremony begins (25 minutes)
- 4:25 PM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 4:50 PM: Photography session continues
- 5:15 PM: Photography ends

Group 6: 5:30 PM

- 5:15 PM: Couple and guests arrive
- 5:30 PM: Ceremony begins (25 minutes)
- 5:55 PM: Mini-reception with toast and light canapés (25 minutes)
- 6:20 PM: Photography session continues
- 6:45 PM: Photography ends

Key Notes:

- Each couple will have 75 minutes total with the photographer, including ceremony, mini-reception, and portraits.
- Guests are encouraged to arrive 15 minutes early to ensure a smooth start.



